Kako sam pobijedio sinuse sa…!

Piše: Gazibegović Sanjin

Ako čitate ovaj članak vjerovatno ste jedna od mnogih osoba koje imaju problema sa sinusima ili poznajete nekoga koga muči ista muka. Često imate glavobolju ili bol iza očiju, čela, obraza ili u potiljačnom dijelu glave, začepljen vam je nos i imate osjećaj da pričate kao Paja Patak, osjetite da vam se sadržaj iz nosa zadržava u grlu i zbog toga vas prate česte upale, kada se nagnete prema naprijed imate osjećaj da će vam mozak iskočiti van, prepadnete se ujutro kad se pogledate u ogledalo jer su vam oči strašno natečene ili imate alergije?

Deblokator Sinusa 1

Potpuno vas razumijem. Razumijem koliko vas to sputava u svakodnevnim aktivnostima, radu na poslu pri sportskim aktivnostima jer sam se i sam borio sa time i to često bezuspješno. Moguće da to utiče i na vaš društveni život, da češće ostajete kod kuće umjesto da se družite jer niste zadovoljni svojim izgledom zbog natečenih očiju ili podočnjaka.

Deblokator Sinusa 2Bez obzira da li vam se problemi javljaju povremeno ili imate hronični sinusitis (upala sinusa) koji se, kao i većina drugih hroničnih bolesti, ne može potpuno izliječiti, želim da podijelim s vama iskustvo vezano za preparat koji će vam momentalno ukloniti tegobe, bukvalno za par sati ili dana te ukoliko ga budete redovno primjenjivali i dugoročno olakšati život, a u djelotvornost ovog preparata sam se i lično uvjerio te nakon preporuke i svojim poznanicima dobio pozitivne povratne informacije. Jedna moja radna kolegica mi je nakon kratkotrajne upotrebe tog preparata kratko i jasno rekla: “Ti si mene spasio!” Budući da vidim da s nestrpljenjem očekujete da pročitate o čemu se radi 🙂 neću vas više držati u neizvjesnosti. Riječ je o biljnom preparatu koji dolazi iz Dr. Gabriel’s prodajnog asortimana. Konkretno, proizvod se zove Deblokator sinusa i dolazi u vidu otopine koja se putem pumpice direktno unosi u obliku vodene prašine, i ravnomjerno se nanosi po unutrašnjosti gornjih dišnih puteva.

Deblokator sinusa 3

Dvanaest snažnih aktivnih sastojaka među kojima su jela, timjan, lavanda, propolis, eukaliptus, mentol i morska sol, rade na tome da ubiju bakterije, viruse i gljivice na prvi kontakt, unutar samo par sekundi. Dalje sadrži DMSO, koji osigurava da svaki aktivni sastojak bude odmah apsorbiran i time se smanjuje upala ondje gdje i nastaje. Iz Dr. Gabriel’s-a kažu kako “Na tržištu ne postoji niti jedan sličan prirodan produkt Deblokatoru Sinusa, koji će Vam ovako brzo i efikasno očistiti sinuse.”. U potpunosti se slažem s njima jer mi je zaista, u veoma kratkom roku i veoma efikasno riješio problem koji nisu mogli riješiti mnogi proizvodi. Deblokator sinusa možete kupiti kod ovlaštenih distibutera u vašem gradu ili okolini.